Παράδοση στον χώρο σας - ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά εντός Αττικής

ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ;

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Προφίλ - Ταυτότητα

Η Bluesky είναι ένα παγκόσμιο fashion beauty brand που σχεδιάζει, παράγει και διανέμει υβριδικά βερνίκια και
άλλα είδη περιποίησης άκρων, σε πάνω από 30 χώρες με ετήσιες πωλήσεις άνω των 50 εκατομμυρίων τεμαχίων.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

H φιλοσοφία της Bluesky στηρίζεται σε 3 βασικές αρχές οι οποίες συνθέτουν το κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά,
συγκεκριμένα:

  • Ποιότητα: όλα τα προϊόντα παράγονται κάτω από συγκεκριμένες, αυστηρά καθορισμένες και ακριβείς προδιαγραφές, τέτοιες ώστε να εξασφαλίζονται οι ιδανικές συνθήκες για την σωστή και ασφαλή παραγωγή και διανομή του προϊόντος.
  • State of the Art: Η καινοτομία στα προϊόντα της Bluesky υποστηρίζεται από την εξειδικευμένη ομάδα έρευνας και τεχνολογίας σε κτηριακές εγκαταστάσεις άνω των 4000m2. Η εξειδικευμένη ομάδα δεν στηρίζεται μόνο στην μοναδική φόρμουλα του προϊόντος αλλά δημιουργεί προϊόντα σύμφωνα με τα τελευταία fashion trends της εποχής σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Value for money: Η οικονομική κρίση δεν έχει επηρεάσει μόνο την Ευρώπη αλλά όλο τον κόσμο. Η Bluesky με σεβασμό στους μετόχους της, στους πελάτες της, στους προμηθευτές της αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο διατηρεί τέτοιες τιμές ώστε να είναι προσιτή αναδεικνύοντας την αίσθηση της μοναδικότητας.

ΣΤΟΧΟΣ - ΟΡΑΜΑ

Η Bluesκy στοχεύει να παρέχει στον επαγγελματία όλα όσα χρειάζεται για να δημιουργεί ολοκληρωμένες προτάσεις
περιποίησης στα άκρα. Αυτό περιλαμβάνει καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες εκπαίδευσης και συνεχής υποστήριξη.
Μέσου αυτού επικοινωνούμε με κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από που προέρχεται ή κατευθύνεται, την σημασία του να είναι ο εαυτός της και να ανακαλύπτει μέσα από τα προϊόντα μας την ομορφιά της μοναδικότητας.

Το όραμα της Bluesky είναι να παρέχει καινοτόμα, ποιοτικά, fashion oriented  προϊόντα κατακτώντας τον τίτλο της top fashion έμπνευσης για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την παρουσία της Bluesky στην απαιτητική ελληνική αγορά ομορφιάς την έφερε ολοκληρωμένα ως επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος η εταιρεία Παπαδάτος Δ.Γ. Α.Ε. Η ανεπανάληπτη επιτυχία της εταιρείας τα τελευταία 6 χρόνια στην Ελληνική αγορά ώθησε τo brand Bluesky στην επέκταση του και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης καθιστώντας την Ελληνική εταιρεία ως το κύριο σημείο επικοινωνίας για όλες τις Ευρωπαϊκές  εμπορικές και διαφημιστικές δραστηριότητές τους.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Τα ξεχωριστά προϊόντα

Η Bluesky καθιερώθηκε στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς λόγω των ποιοτικών, καινοτόμων προϊόντων της αλλά και της προσιτής της τιμής (value for money).

Με πάνω από 2000 αποχρώσεις υβριδικών βερνικιών, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά  που περιλαμβάνει βάσεις, topcoats, hard gel, gum gel, εβδομαδιαία βερνίκια κ.α. για όμορφα, λαμπερά, δυνατά άκρα που διαρκούν 1 μήνα και ίσως και παραπάνω ανάλογα με την χρήση τους.

Κάθε σεζόν μας εμπνέει μέσα από την χρωματική παλέτα που μας προτείνει η οποία έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τις τάσεις της μόδας και τα trends… Ενώ γιορτάζει μαζί μας κατά την διάρκεια της χρονιάς με μοναδικές εορταστικές συλλογές.

Το μυστικό των επιτυχημένων προϊόντων της  βασίζεται στην μοναδική σύνθεσή της  η οποία απαγορεύει την χρήση φορμαλδεΰδης, υδραργύρου ή μόλυβδου όπως επίσης και πτητικές ενώσεις, κάνοντας την απόλυτα ασφαλή για καθημερινή χρήση.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει πιστοποιηθεί από όλους τους διεθνής οργανισμούς ποιότητας όπως: MSDS, GMP, CPNP, SGS, INTERTEK και έχει διακριθεί και τιμηθεί με βραβεία για την συμβολή της στην παγκόσμια εξέλιξη ομορφιάς.

Κλείσιμο
Κλείσιμο

Sign in

Κλείσιμο

Καλάθι (0)

Cart is empty Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Κλείσιμο
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux