Προφίλ – Bluesky ημιμόνιμο

image

Η Εταιρεία μας

Η Gp Trade – Bluesky δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού καλλυντικού και συγκεκριμένα ειδικεύεται στα προϊόντα ονυχοπλαστικής.

Ήδη από τον Νοέμβριο του 2013, Gp Trade – Bluesky εξασφάλισε αποκλειστική συνεργασία εισαγωγής προϊόντων της κορυφαίας στο είδος του επαγγελματικού βερνικιού μακράς διάρκειας (ημιμόνιμο) εταιρείας BLUESKY CHEMICAL. Το αποτέλεσμα της παραπάνω συνεργασίας είναι η κατάταξη της Gp Trade, μεταξύ των πρώτων του είδους.

Δια μέσω των συμβούλων μας στις πωλήσεις είμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία για να τον ενημερώσουμε, να προτείνουμε και από κοινού να επιλέξουμε την καλύτερη ποιοτικά λύση, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και επέκτασης η Gp Trade – Bluesky έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2014 την συνεργασία της με αντιπροσώπους χονδρικής σε όλη την Ελλάδα.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, υπεύθυνα και με συνέπεια. Στην εταιρία μας, φροντίζουμε πάντα για τις άμεσες αποστολές των προϊόντων και την δωρεάν διανομή στην Αττική, τη συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών από τους product managers & technical advisors, όπως επίσης και για την ποικιλομορφία λύσεων και προτάσεων.

Όλα τα παραπάνω είναι τα δυνατότερα συστατικά για μία επιτυχημένη και μακρόχρονη συνεργασία.                                                                                                                                                                                 

We usually reply with 24 hours except for weekends. All emails are kept confidential and we do not span in any ways.

Thank you for contacting us :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty