Κερδίστε ⭐️Stars, Κερδίστε Ευρώ

και μοναδικά προνόμια με κάθε σας αγορά!

Το νέο Loyalty Program της Bluesky είναι ο δικός μας τρόπος να σας λέμε ευχαριστώ κάθε φορά που μας εμπιστεύεστε  επιλέγοντας τα προϊόντα μας!

Πραγματοποιώντας τις  αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων, από το e-shop μας συγκεντρώνεται⭐️Stars τα οποία εξαργυρώνεται σε Ευρώ.
1€ αγοράς = 1 Star. Τόσο απλά.

Κάθε σας αγορά που θα πραγματοποιηθεί από 1η έως 31η Αυγούστου, θα σας χαρίσει ΔΙΠΛΑ ⭐️Stars! 🎁 Κερδίστε διπλάσια ⭐️Stars, διπλάσια ευρώ, που μπορείτε να εξαργυρώσετε για εκπτώσεις σε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα της Bluesky!

 Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή δημιουργήστε λογαριασμό, συλλέξτε ⭐️Stars με τις  αγορές σας και εξαργυρώστε τα στην επόμενη παραγγελία σας.
Τόσο Εύκολα.

Eνδεικτικός πίνακας μετατροπών

STARSΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ €
15010
30020
50033
100067
Μάθε τα πάντα για τα⭐️Stars
Πώς μπορώ να συμμετέχω στο Bluesky Loyalty Program;
Αν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό συμμετέχεις αυτόματα στο πρόγραμμα επιβράβευσης. Εάν δεν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό μπορείς να το κάνεις από εδώ
Πως συγκεντρώνω⭐️Stars

Αρχικά, με τη δημιουργία του λογαριασμού σου και για κάθε ενεργό λογαριασμό , η Bluesky σου προσφέρει  τα πρώτα 100⭐️Stars σου. Τα 100⭐️Stars θα δοθούν και σε όλους τους ενεργούς χρήστες του e-shop της Bluesky!

Στη συνέχεια, εσύ μπορείς να συλλέγεις και να αυξάνεις τα ⭐️Stars σου, αγοράζοντας προϊόντα μέσω του e-shop μας.

Stay tuned  γιατί ακολουθούν πολλές νέες  προωθητικές ενέργειες  που θα σου χαρίσουν έξτρα  ⭐️Stars  ανά κατηγορία ή/και προϊόν, που θα σε βοηθήσουν  να αυξήσεις ακόμα πιο γρήγορα το σύνολο των ⭐️Stars σου και να κερδίσεις μοναδικές εκπτώσεις για τα αγαπημένα σου προϊόντα.

Πότε καταχωρούνται τα ⭐️Stars στον λογαριασμό μου από μία παραγγελία;

Τα ⭐️Stars  που αντιστοιχούν σε κάθε παραγγελία, αποδίδονται στον λογαριασμό σου μετά την καταχώρηση και ολοκλήρωση της πληρωμής της παραγγελίας σου.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τα διαθέσιμα ⭐️Stars μου;

Όλες οι πληροφορίες για τα ⭐️Stars  σου είναι μέσα στον λογαριασμό σου! Αφού συνδεθείς στο e-shop θα πρέπει να μπεις στην ενότητα:
Ο λογαριασμός μου και έπειτα Μy ⭐️Stars.
Εκεί Μόλις, θα βρεις εκεί το σύνολο των διαθέσιμων ⭐️Stars  σου και το ιστορικό των πόντων που έχεις συγκεντρώσει και εξαργυρώσει.

😉 Αν θέλεις να ρίξεις μια πιο γρήγορη ματιά στα άμεσα διαθέσιμα ⭐️Stars  σου, απλά πάτησε την εικόνα του προφίλ  που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία και επίλεξε MyStars.

Τι γίνεται με τα ⭐️Stars μου όταν επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει ή ακυρώσω την παραγγελία μου;

Με την ακύρωση παραγγελίας ή την επιστροφή του προϊόντος, αφαιρούνται τα ⭐️Stars που κέρδισες όταν είχες καταχωρήσει την παραγγελία.

Πότε λήγουν τα⭐️Stars που έχω;

Τα⭐️Stars της κάθε αγοράς λήγουν και διαγράφονται μετά το πέρας του διαστήματος των 6 μηνών.
Για παράδειγμα, αν έκανες μία παραγγελία 17/06/2023, τα⭐️Stars σου από αυτή την παραγγελία θα λήξουν 17/12/2023 και θα αφαιρεθούν από το σύνολο των διαθέσιμων⭐️Stars.

Aν σε μία παραγγελία μου χρησιμοποιήσω κάποιο εκπτωτικό κουπόνι που έχω, τότε θα μειωθούν τα ⭐️Stars που θα πάρω για την αγορά, σε σχέση με αυτά που θα έπαιρνα αν δεν χρησιμοποιούσα το κουπόνι;

Ναι, τα stars υπολογίζονται βάσει του συνολικού ποσού της παραγγελίας (χωρίς ΦΠΑ). Αν μετά την αντιστοίχιση του κουπονιού, το ποσό που θα προκύψει για την παραγγελία σου είναι 12,40€ (10€ + ΦΠΑ), τότε τα stars σου από την συγκεκριμένη παραγγελία υπολογίζονται στα 10€. Τα ⭐️Stars που κερδίζεις  είναι η επιβράβευση για τις αγορές σου και δεν αλλάζουν.

Υπάρχει ελάχιστο όριο στο ποσό της παραγγελίας που πρέπει να βάλω για να μπορώ να χρησιμοποιήσω την εξαργύρωση των ⭐️Stars;

Όχι! Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι από την εξαργύρωση⭐️Stars.