Η Ιστορία της Bluesky

Το ταξίδι της είναι μια ιστορία αγάπης της Carry και του Zhou με κοινό όραμα το art & design των νυχιών να αποτελεί κύριο τρόπο έκφρασης για κάθε γυναίκα που θα τους δίνει την ευκαιρία να είναι ο εαυτός τους.

Κάθε τους ιδέα για νέο προϊόν Nail-art  είχε ως λευκό καμβά τα νύχια της  γυναίκας για να μπορεί να δημιουργήσει τα πάντα.

Επενδύοντας συνεχώς στην Έρευνα και στην Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και στην παραγωγή μιας ευρείας γκάμας βερνικιών που συνδυάζουν εξαιρετικά κλασικά σύγχρονα και εξεζητημένα χρώματα, εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς σε ένα παγκόσμιο Beauty Fashion Brand.

Σήμερα η Bluesky έχει παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο όπως η Ηνωμένες Πολιτείες, η Αγγλια, η Γερμανία , η Ισπανία, η Ρωσία κ.α.

Παρουσία στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά για 10 και πλέον έτη από την Παπαδάτος Δ.Γ. ΑΕ η οποία έχει αναπτύξει και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά που καλύπτει με ταχύτητα και αξιοπιστία τα προϊόντα της.

Η επιχειρηματική ανάπτυξη και η εξωστρέφεια της Bluesky στην Ελληνική αγορά αποτελεί σημείο αναφοράς  που ώθησε το brand Bluesky στην επέκταση του και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης καθιστώντας την Ελληνική εταιρεία ως επικοινωνιακό κόμβο για όλες τις Ευρωπαϊκές  εμπορικές και προωθητικές δραστηριότητές του.

Το όραμά μας

Το όραμα της Bluesky είναι να καθιερωθεί ως Top Beauty Fashion brand αποτελώντας πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η Αποστολή μας

Να μεταφέρουμε σε κάθε γυναίκα την σημασία του να είναι ο εαυτός της,  ανακαλύπτοντας  την ομορφιά της μοναδικότητας της μέσα από τα προϊόντα μας.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Η Φιλοσοφία μας

Καινοτομία

Κάθε προϊόν είναι αποτέλεσμα  έρευνας και ανάπτυξης που πραγματοποιείται στις υπερσυγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας με κοινό σημείο αναφοράς τη διαφοροποίηση  και τα τελευταία fashion trends της εποχής σε παγκόσμιο επίπεδο

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα παράγονται κάτω από συγκεκριμένες και αυστηρά ακριβείς προδιαγραφές, τέτοιες ώστε να εξασφαλίζονται οι ιδανικές συνθήκες για τη βέλτιστη και ασφαλή παραγωγή και διανομή του προϊόντος.

Τα προϊόντα της BLUESKY έχουν την τέλεια πυκνότητα που προσφέρει την ιδανική επίστρωση. Είναι εύκολο να εφαρμοστούν, εύκολο να αφαιρεθούν και με τη σωστή εφαρμογή παραμένουν άψογα για τουλάχιστον 20 ημέρες. Είναι άοσμα  και συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφαλείας.

Ποικιλία

Μοναδικές επιλογές από 2.000+ ειδικά επιλεγμένων χρωμάτων

Αυτή η εκθαμβωτική σειρά υψηλής ποιότητας προϊόντων  καλύπτει με επιτυχία τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών και προσφέρει στον επαγγελματία τη δυνατότητα να δημιουργεί συνεχώς κάτι  νέο που θα έχει τη δική του υπογραφή με την εγγύηση της Bluesky.

Ασφάλεια

Η BLUESKY διαθέτει πλήρη πιστοποίηση για τα προϊόντα της,  για τις διαδικασίες παραγωγής και για  τις εγκαταστάσεις της.
Συμμορφώνεται πλήρως  με τους κανονισμούς της ΕΕ και έχουμε MSDS για όλα τα προϊόντα μας.

Τα προϊόντα μας :

  • Είναι πιστοποιημένα καλλυντικά Halal και Cruelty-free.
  • Έχουν αποκτήσει CPSR και CPSA από την INTERTEK.
  • Έχουν πιστοποιηθεί με CPNP και τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιητικά GMP από την SGS.
  • Όλα τα εργοστάσια μας είναι πιστοποιημένα κατά ISO και GMP και διαθέτουν την πιστοποίηση ποιότητας εργοστασίου από το FDA των ΗΠΑ και το ISO 22716 που εγκρίθηκε από την SGS.

Αρμονία

Πιστεύουμε πως ο σεβασμός στην φύση και στα ζώα  δεν αποτελεί πολυτέλεια, ούτε μέσω προώθησης των προϊόντων μας.
Επιλέγουμε συνειδητά  να συνεισφέρουμε στο περιβάλλον, στον κόσμο μας, στα παιδιά μας, στο μέλλον μας!

Όλα τα βερνίκια μας δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και επιβλαβείς ουσίες, ενώ έχουν παραχθεί χωρίς να γίνουν πειράματα σε ζώα.

Είναι Πιστοποιημένα από την Vegan Society έχουν την έγκριση Vegan και Cruelty Free.

Τα προϊόντα μας

Η Bluesky στοχεύει να παρέχει στον επαγγελματία όλα όσα χρειάζεται για να δημιουργεί ολοκληρωμένες προτάσεις περιποίησης και αισθητικής για τα άκρα.

Με πάνω από 2000 αποχρώσεις υβριδικών βερνικιών, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά  που περιλαμβάνει βάσεις, topcoats, hard gel, gum gel, εβδομαδιαία βερνίκια κ.α. για όμορφα, λαμπερά, δυνατά άκρα που διαρκούν 20 μέρες και παραπάνω ανάλογα με την χρήση τους.

Η έμπνευση μας για κάθε σεζόν αντλείται από την πανδαισία χρωμάτων η οποία έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τις τάσεις της μόδας και τα trends… Ενώ γιορτάζει μαζί μας κατά την διάρκεια της χρονιάς με μοναδικές συλλεκτικές επιλογές.

Το μυστικό των επιτυχημένων προϊόντων της  βασίζεται στην μοναδική σύνθεσή της  η οποία απαγορεύει την χρήση φορμαλδεΰδης, υδραργύρου ή μόλυβδου όπως επίσης και πτητικές ενώσεις, κάνοντας την απόλυτα ασφαλή για καθημερινή χρήση.