Πληροφορίες Αποστολής

Όλες οι αποστολές των προϊόντων εκτός Αττικής γίνονται με τα ACS Courier.

Για παράδοση προϊόντων εντός Αττικής η διανομή γίνεται από την εταιρεία μας GPTrade και ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής!

Οι αποστολές για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνονται με €3,5 έξοδα αποστολής. Η υπηρεσία της Αντικαταβολής χρεώνεται με €1,50. Εάν η συνολική παραγγελία είναι από €50 ευρώ και άνω τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη σελίδα μας με την ACS Courier. Εάν έχετε επιλέξει σαν μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή πληρώνετε μετρητά με την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη για αγορά που πραγματοποιήσατε, έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 210 53 21 105 Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 9:00 – 17:00 ή μέσω mail στο info@blueskygel.gr. Βασική προϋπόθεση είναι η ακύρωση να γίνει εγκαίρως, πριν την έναρξη της διαδικασίας αποστολής.

Τρόποι Πληρωμής

1. Με αντικαταβολή στον διανομέα για συναλλαγές ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Θα πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε

2. Με Αντικαταβολή στην εταιρεία ACS Courier.

Διαλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή, θα πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο των ACS Courier που σας παραδίδει την παραγγελία.

3. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Η χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας είναι απόλυτα ασφαλής στις αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας να αντιστοιχούν πλήρως στα στοιχεία που θα μας δώσετε. Για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας, έχουμε αποφασίσει να μην κρατάμε κανένα στοιχείο της κάρτας σας και έχουμε επιλέξει ως συνεργάτη μας ώστε να γίνει με ασφάλεια η συναλλαγή στην Τράπεζα Πειραιώς. Εάν διαλέξετε πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, αφού ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας, θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της ώστε να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

4. Με Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Τραπεζική Κατάθεση και έπειτα να πατήσετε υποβολή παραγγελίας!

Τα στοιχεία μας για τη κατάθεση είναι:

Tράπεζα Πειραιώς

  • Κάτοχος: ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΓ ΑΕ
  • Αριθμός Λογαριασμού: 5048 07 65 23 071
  • IBAN: GR 300 172 048 000 5048 07 65 23 071

Alpha Bank

  • Κάτοχος: ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΓ ΑΕ
  • Αριθμός Λογαριασμού: 3890 0200 2001 976
  • IBAN: GR06 0140 3890 3890 0200 2001 976

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να έχει γίνει ορατή η κατάθεση στον λογαριασμό μας με το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας σας!